Edirne Hurdacı

Yazar Yorum Yap 36 views

Edirne Hurdacı

Her çeşit hurdanızı Edirne   hurdacılık olarak yerinizden teslim alıyoruz. Yapmanız gereken tek şey bizlerle iletişim kurmanızdır. Profesyonel ve deneyimli personel ekibimizle hurdalarınızı miktarına göre de değerlendiriyoruz. Edirne   hurdacı olarak hurdalarınızın tutarını peşin olarak sizlere vermekteyiz. Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için 7/24 saat çalışmaktayız. Tabi bizim için en ilke olan şey müşteri memnuniyetidir. Ekibimizle müşterilerimize güler yüzle çalışıp hizmet vermek bizim için onur ve gurur vericidir. Hurda  Plastik Piyasası

Hangi Tür Hurdaları Alıyoruz?

Edirne   hurdacı olarak sadece demir veya inşaat malzeme hurdalarını almıyoruz. Bunlarla beraber birçok hurda malzemelerini alıyoruz. Onlara da şöyle kısaca değinelim. Edirne   hurdacı firmamız bakır, alüminyum, paslanmaz, sarı, kablo, akü, krom, nikel, çinko gibi hurda alanlarında da çalışmalar yapmaktayız. Kısacası aklınıza gelebilecek bütün hurda malzemeleri Edirne   hurda şirketi olarak alıyoruz. Peki bu hurda fiyatları neye göre hesaplanıyor? Artış ve düşüş yaşanmaların sebebi neler? Bu sorularımızın cevaplarını aşağıdaki yazımızda madde halinde belirteceğiz.

Edirne   Hurda Alımı ve Satımı Hizmetleri

Edirne   Bakır hurda

Edirne   Sarı (Pirinç) hurda

Edirne   Alüminyum hurda

Edirne   Çinko hurda

Edirne   Sarı Hurda Radyatör hurda

Edirne   Hurda Kablo Çeşitleri

Edirne   Krom, Nikel Hurdaları

Edirne   Kurşun (Akü) Hurda

Edirne   Hurda alımı ve Edirne   hurda satımı işleri ile uğraşarak geri dönüşüm sektörüne katkı sağlamayı amaçlamaktayız.

Sonraki konu »